Når tallene teller

Når tallene teller

Anne-Kristin Heggøy og Bjørn Tore Wilhelmsen i Revisor Vest. Foto: vnr.no

På et kontor i Straume Næringspark sitter gründerne Bjørn Tore Wilhelmsen og Anne-Kristin Heggøy. De valgte å utfordre markedet på et tidspunkt hvor revisjonsplikten for mindre selskaper falt bort. Det har de ikke angret på. – Vi hadde jobbet sammen tidligere og hadde snakket om å starte noe sammen. Vi var usikre på om det var nok jobb til begge, og etablerte derfor også et regnskapskontor, Controller Vest. For å ha flere ben å stå på hadde jeg i tillegg en avtale om å undervise, forteller daglig leder og partner Bjørn Tore Wilhelmsen i Revisor Vest.

Utradisjonell markedsføring

Som utfordrer i markedet, visste de to gründerne at de måtte være offensive i markedsføringen. De satset på en litt utradisjonell annonsekampanje på forsiden av lokalavisen, med bilder av seg selv. – Vi har et godt nettverk på Sotra. Gjenkjennelse skal man ikke undervurdere, sier Wilhelmsen, med en smule beskjedenhet.

Stor vekst på kort tid

Det viste seg raskt at det var plass til en tredje aktør i markedet på Sotra. Det gikk bare fire måneder før de så behovet for å ansette flere. Vel ett år etter etableringen er de nå fem registrerte revisorer, fordelt på to avdelinger: En på Sotra og en på Askøy. – Vi ser et stort potensial for videre vekst, spesielt på Askøy. Vi kjenner ikke til at det er noen andre aktører i markedet, og veksten i næringslivet på Askøy er for tiden større enn på Sotra. Det er viktig for oss å være fysisk tilstede begge steder, mange bedriftsledere som er alene på toppen setter pris på å stikke innom og ta en gjennomgang med revisor. Dessuten har vi god kaffe, sier Wilhelmsen med et smil.

Nominert til Årets Gründer

Revisor Vest ble i høst nominert til Årets Gründer i region vest, en prestisjefull årlig kåring i Vest Næringsråd. – Vi aner ikke hvem som har foreslått oss til denne prisen, men det er utrolig hyggelig å bli lagt merke til. Det var veldig overraskende og veldig stort å bli nominert. Viktigst av alt er tilliten vi har fått fra kundene som har valgt oss i etableringsfasen – fokus fremover blir å prestere og levere og vise at vi er tilliten verdig, sier Wilhelmsen og Heggøy.

 

Kilde: www.vnr.no (Vest Næringsråd)